logo
Appit

De krachtige reisapp van Appit is direct inzetbaar voor TravelSpirit klanten

De voordelen van een goede reisapp zijn legio en veel reizigers verwachten deze service inmiddels “gewoon”. Het aanbieden van een complete reisapp is nu heel eenvoudig.

Reisapp vervangt papieren reisbescheiden

TravelSpirit kies voor een intensieve samenwerking met het Belgische Appit. “We hebben inmiddels veel apps gezien en met enkele al samengewerkt. Dit is next level in eenvoud en qua mogelijkheden. Een perfecte aanvulling voor onze klanten.” Michiel Stoffels, TravelSpirit. Beide systemen praten naadloos met elkaar. Dat maakt het starten met Appit voor TravelSpirit klanten heel laagdrempelig.

“Koppel je deelnemerslijst met de qr code en je hoeft geen koppen meer te tellen in de bus. De app vertelt je of iedereen aan boord is of wie er mist. Een van de features van onze app.”
~ Arne Geusens, founder Appit.

Waarom is deze app zo goed?

Natuurlijk beschikt de reisapp over alle basisfunctionaliteiten, zoals een overzichtelijk dag-dag programma met foto’s, excursies en tips. Ook het communiceren met reizigers gaat heel eenvoudig, via centrale of persoonlijke berichten houd je iedereen op de hoogte. Zeker handig als je met een grote groep op reis bent. De gebruiksvriendelijkheid van de app, zowel voor de reiziger als voor de reisorganisatie, maakt de app uniek. Daar is heel veel aandacht aan besteed.

Maak van de app een marketingtool

Zie je het voor je? Al jouw reizigers laten aan vrienden en familie zien welke reis ze gaan maken. Natuurlijk door de app erbij te pakken, die zit immers altijd in de broekzak. Pas de reisapp aan met jouw logo, kleuren en achtergrondfoto’s. Dat is mooie reclame. 

Het vullen van de app kost geen extra tijd

Alle relevante informatie, zoals de dag tot dag beschrijving, foto- en videomateriaal en reizigersinfo worden vanuit de TravelSpirit systemen gepusht naar de app. Het vullen van de app kost je dus geen extra tijd. Wijzigt er iets? Dan wordt dat direct geüpdatet in de app. Altijd actueel dus. 

“Heb je jouw informatie als reisorganisatie goed gestructureerd? Bijvoorbeeld via TravelSpirit. Dan is starten met Appit heel eenvoudig. Er wordt een koppeling gelegd met de Appit API en binnen een week kun je jouw reizigers een complete reisapp bieden.”
~ Jimmy Buckinx, projectmanager Appit

Starten is eenvoudig en voordelig

Werk je als reisorganisatie met groepen en/ of maak je gebruik van terugkerende reizen? Dan is starten met Appit een goed idee. 
Naast de kosten die jouw backoffice leverancier rekent voor het gebruiken van een app, heb je bij Appit al vanaf 1.495,- een reisapp op je eigen naam. Afhankelijk van het gebruik betaal je vervolgens een maandfee. TravelSpirit gebruikers kunnen heel snel van start met Appit. Maar ook met andere goed gestructureerde bronnen is een koppeling met de API snel gelegd.

“Wij sturen groepen tot wel 500 man op reis. Communiceren met de groep of individuen gaat door het gebruik van Appit super eenvoudig. En, minstens zo belangrijk, alle deelnemers zijn door het gebruik van de Bohemian Birds reisapp heel bewust met wie ze op reis zijn. Goede branding!” 
~ Niek van Wieringen, CEO Bohemian Birds

Meer weten over de mogelijkheden van Appit?

Neem dan contact met ons op of bekijk meer over de reisapp op de website van Appit.

Appit

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl