logo
Business

Bezoek ons op de “Business Travell & Mice Fair” en op “TravDay”.

Er staan weer beurzen gepland en daar doen wij graag aan mee. Een goede gelegenheid om bij te praten met bekenden en nieuwe mensen te ontmoeten.

We hebben 2 events op de agenda staan. Vrijdag 27-9 kun je ons vinden op “TravDay 2021” in het Hotel Gooiland in Hilversum. En maandag 25-10 zijn wij aanwezig op de “Business Traveller & MICE Fair” in het Corendon Hotel Badhoevedorp.

Business Travell & Mice Fair 2021

Alweer de 16e editie van de Business Traveller & MICE Fair. Dé one stop shop voor iedere reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. Het hele zakelijke reisaanbod komt samen in het gloednieuwe Corendon Village Hotel.

Van losse tickets en hotelovernachtingen tot en met grote groepen voor incentive reizen. Vaak heb je te maken met heel specifieke wensen, zoals het regelen van toegangskaartjes, het huren van presentatiematerialen, emissierapportages, UBL facturen en kickback commissieafspraken met hotels. Dit alles wil je professioneel en efficiënt organiseren

Meer dan 150 reisbedrijven werken met onze software. Graag ontmoeten wij u in onze stand, dan vertellen we er alles over!"
~Sander de Rooij, CEO TravelSpirit

Meer informatie en aanmelden>>

TravDay 2021

Dit is de eerste editie van TravDay, een event van van TRAVelMedia, waar vertegenwoordigers van onder meer verkeersbureaus, touroperators, accommodaties, airlines en ICT klaarstaan om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes over hun producten en diensten. TravDay is hét event voor (zelfstandig) reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators, inkopers en productmanagers.

Meer informatie en aanmelden>>

Zien we jullie daar?

Wij kijken er naar uit om jullie op een van de beurzen te spreken. Tot dan!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl