logo
MediaSpirit

MediaSpirit: download eenvoudig beelden in verschillende formaten met verbeterde downloadfunctie

Met slechts enkele vinkjes selecteer je alle gewenste beelden voor bijvoorbeeld Social Media of voor in de brochures. Zoveel beelden als je wilt, direct in verschillende afmetingen. 

Standaard worden alle beelden in MediaSpirit automatisch gekopieerd en opgeslagen in meerdere formaten. Dit zijn standaard formaten of specifieke afmetingen die voor jou van toepassing zijn. Zo beschik je altijd direct over bruikbaar beeldmateriaal voor bijvoorbeeld de headers op de website, jouw social media posts, de brochure of de nieuwsbrief. Dat is een van de krachtige functionaliteiten van MediaSpirit. Om deze beelden eenvoudiger keer op keer te kunnen gebruiken hebben we op verzoek van onze klanten het downloaden verbeterd.

Eenvoudig downloaden van beelden in jouw formaat!

Vink alle gewenste afbeeldingen aan en selecteer de formaten die je nodig hebt en het downloaden begint. Een zipfile wordt automatisch voor je gecreëerd met de gewenste afbeeldingen in de geselecteerde formaten, zodat je ze makkelijk kunt delen met collega's of externe partners.

MediaSpirit

Voor alle gebruikers van MediaSpirit

We stellen deze functionaliteit beschikbaar voor alle gebruikers van MediaSpirit. Werk je nog niet met MediaSpirit en wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op of lees meer over MediaSpirit.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl