logo
NextGen

NextGen Travel Scan: IT Roadmap op maat voor jouw organisatie

Met een IT Roadmap zorg je voor focus en geef je richting aan het toekomstbestendig maken van je organisatie. Weet je niet goed waar te beginnen? Met de NextGen Travel Scan krijg je beter inzicht in hoe een moderne en slimme totaaloplossing voor jouw organisatie kan werken.

Het nut van een IT Roadmap

Weet jij welke stappen je gaat zetten op IT gebied de komende 24 maanden? Dat geeft focus en richting. Samen werken jullie aan het toekomstbestendig maken van je organisatie. Is er onvrede over de huidige systemen en werkprocessen? Dan weet de organisatie dat eraan gewerkt wordt. Zo blijven jouw talenten aan boord.

Het opstellen van een IT roadmap kan een hele opgave zijn. Dat is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Het mag echter niet ontbreken in organisaties van enige omvang. Jouw concurrentie is hier waarschijnlijk ook mee bezig.

Maak je organisatie klaar voor de toekomst

Je wilt als organisatie efficiënter werken, maar je weet niet zo goed waar te beginnen. Heb je een hoog verloop onder jonge medewerkers? Zijn je huidige processen en systemen meer een blok aan je been dan een oplossing? 

Met de gratis NextGen Travel Scan krijg je beter inzicht in hoe een moderne en slimme totaaloplossing voor jouw organisatie kan werken. Bij TravelSpirit hebben we vele bedrijven geholpen bij het zetten van kleine en grote stappen. Deze ervaring kunnen we heel gericht inzetten om reisorganisaties op weg te helpen met het toekomstbestendig maken van IT en werkprocessen. 

Roadmap voor 24 maanden

Ontvang een IT roadmap op maat met daarin:

 • Huidige situatie schets → Customer Journey & IT Landschap
 • IT Roadmap → Maak je organisatie klaar voor de toekomst

Je ontvangt:

 1. een planning in kwartalen
 2. quick wins + verwachte winst
 3. belangrijkste verbeteringen + verwachte winst 
 4. benodigde resources in FTE 
 5. blokkades die succes in de weg staan
 6. grof investeringsplaatje 

Jouw investering? Slechts tijd

Een Roadmap waar je echt wat aan hebt, kan niet zonder jouw inbreng. Wij vragen tijd en openheid. Wij beloven een roadmap op maat. Geheel vrijblijvend en gegarandeerd vol met inzichten.

Jouw (tijds)investering:

 1. intakegesprek van 1 uur
 2. invullen vragenlijst
 3. enkele interviews
 4. fysieke afspraak om Roadmap te presenteren
 5. volledige transparantie (uiteraard middels een NDA)

Ben je bereid wat van je tijd te investeren in ruil voor scherpe en concrete aanbevelingen? Zet dan nu jouw eerste stap en reserveer jouw online intake gesprek.

NextGen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

 •  *
  Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl