logo
Startup

Offertemodule slaat brug tussen Reisagent en Touroperator

Begin 2021 hebben wij een offerte-tool gelanceerd waarmee reisagenten op een eenvoudige manier een offerte van een touroperator kunnen personaliseren.

De nieuwe module is ontwikkeld op basis van vraag uit de markt”, zegt Sander de Rooij. “Vanuit diverse ZRA-organisaties hoorden we dat het lastig is dat iedere touroperator zijn eigen systeem heeft. Dat betekent dat ZRA’s het systeem van elke touroperator moeten kennen. Wij hebben een tool ontwikkeld, die de touroperator eenvoudig kan gebruiken en waarmee reisagenten de offerte kunnen personaliseren. Dit levert beide partijen winst in efficiency op en het biedt tegelijkertijd volop mogelijkheden voor het behoud van de eigen merkidentiteit. Een typische win-win.

Verantwoordelijkheid van de reis blijft bij de Touroperator

In de offerte-tool van TravelSpirit kunnen reisagenten veel zelf toevoegen, zonder iets aan de reis te wijzigen. Zij kunnen bijvoorbeeld hun naam en logo toevoegen, teksten wijzigen, de marge aanpassen en foto’s veranderen. De touroperator kan instellen wat men mag aanpassen. Het wijzigen wordt door de reisagent gedaan in de offerte zelf. 

Mocht de klant het reisschema willen aanpassen, dan doet de touroperator dat op verzoek van de ZRA. De eerdere wijzigingen van de agent blijven daarbij behouden. Zo wordt de ZRA niet als reisorganisator aangemerkt en blijft de verantwoordelijkheid bij de touroperator.

Visual Tour Builder

De offertes worden gegenereerd via de Visual Tour Builder (VTB), hét paradepaardje van TravelSpirit. Deze itinerary builder levert offertes via bewerkbare PDF’s of als een mini-website. Middels de VTB kunnen touroperators eenvoudig reisprogramma’s samenstellen, compleet met kaartjes, foto’s en filmpjes. ZRA’s kunnen deze offerte daarna aanpassen en via een directe link aan klanten sturen.

Bepaal zelf de lay-out van de offerte

We hebben de tool zo ontwikkeld dat de webbouwer van een touroperator, of een externe partij die wordt ingehuurd, de lay-out en mogelijkheden bepaalt.
~ Dennis Essenburg, VTB developer bij TravelSpirit.

Ook de touroperator kan de offerte personaliseren, bijvoorbeeld door erbij te zetten door welke collega van de verkoopafdeling de offerte is samengesteld, inclusief een foto van deze medewerker. De ZRA kan desgewenst deze toevoeging van de touroperator weer vervangen of uitbreiden met eigen naam en foto.

Meer weten over deze offerte-tool?

We beantwoorden graag al je vragen, of je nu al klant bent of niet. Stuur een mail naar info@travelspirit.nl of kijk op onze contactpagina voor de andere opties.

Lees meer over de offertemodule >>

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl