logo
TravelSpirit-Support-Portal

Welkom bij het TravelSpirit Support Portal: Jouw hulpbron voor Support

Het Support Portal van TravelSpirit is the place to be voor je supportvragen. Of je nu nieuw bent of al een tijdje met ons werkt, we hebben een scala aan oplossingen om je te helpen bij jouw vragen. 


Gemakkelijk hulp via het Support Portal

Het Support Portal heeft zichzelf al bewezen als een waardevol instrument. Hier kunnen klanten moeiteloos ondersteuning aanvragen via tickets en de voortgang van hun verzoeken volgen. Dankzij deze gestroomlijnde aanpak maakt een aanzienlijk aantal klanten al gebruik van het portal voor het verkrijgen van oplossingen. 

Boordevol artikelen in de Kennisbank

Naast het aanvragen en volgen van support tickets, dient het ook als een uitgebreide kennisbank met stapsgewijze artikelen. Ongeacht of je nieuw bent of al voor langere tijd met ons systeem werkt, deze kennisbank staat voor je klaar om je te begeleiden. Als je voorkeur geeft aan video’s, zijn deze ook beschikbaar in de artikelen en tevens ook als afspeellijsten op ons TravelSpirit YouTube-kanaal. 

Persoonlijke Support wanneer nodig

Hoewel we geloven in zelfbediening en gebruiksgemak, begrijpen we bij TravelSpirit dat persoonlijk contact soms onmisbaar is. Daarom bieden we klanten de mogelijkheid om een support meeting in te plannen met een van onze supportmedewerkers via de contactpagina op onze website.

Toegang krijgen Support Portal

Als je nog geen toegang hebt tot dit waardevolle portal, stuur dan een e-mail naar info@travelspirit.nl. Wij staan klaar om je support te leveren en je toegang te verlenen.

TravelSpirit-Support-Portal

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl