logo
TravelSpirit

TravelSpirit koppelt de Visual Tour Builder met Desty

Geef een extra boost aan jouw efficiency door de koppeling tussen onze VTB en Desty.

Hoe lever je de reiziger tijdens het verkoopproces maximaal toegevoegde waarde tegen een zo minimaal mogelijke inspanning? In de reisbranche is het antwoord op deze vraag urgenter dan ooit tevoren. De gratis koppeling tussen TravelSpirit en Desty is eens temeer een voorbeeld van krachtige samenwerking die leidt tot een grote mate van efficiency. Nu onze Visual Tour Builder (VTB) gevoed wordt door de realtime prijzen, beschikbaarheid en content van Desty, is het creëren en vastleggen van unieke reisvoorstellen nog laagdrempeliger dan voorheen.

VTB - Dé online offerte tool

De VTB helpt reeds veel van onze klanten met het creëren en inboeken van reisvoorstellen, van unieke rondreizen op maat tot korte stedentrips. Complete offertes, rijk aan content in de gewenste look and feel van de reisorganisatie worden online in de zeer intuïtieve tool gecreëerd. De output wordt desgewenst aangeboden in PDF, als miniwebsite of in een app. Het vinden van actuele en beschikbare prijzen, alsmede het vullen van hotelcontent leidt echter vaak nog tot te veel handwerk. Hier komt Desty in beeld.

“Het vinden van actuele en beschikbare prijzen alsmede het vullen van hotelcontent leidt echter vaak nog tot te veel handwerk”

Desty – Actuele prijzen, beschikbaarheid én content

Meertalige content, prijzen en beschikbaarheid van 950.000 hotels wereldwijd zijn nu met één klik beschikbaar in de VTB. Het samenstellen, vullen, wijzigen én boeken van inspirerende offertes voor de reiziger, is nog nooit zo eenvoudig geweest. De prijzen en de content zijn gratis beschikbaar voor VTB gebruikers, pas bij boeking wordt er een fee aan Desty afgedragen. Naast de significante winst in efficiency, wordt ook een inkoopvoordeel behaald. Gemiddeld zijn de tarieven via Desty tien procent lager dan bij de beddenbanken rechtstreeks.

Travelspirit en Desty hebben dezelfde missie: het werk voor reisorganisaties vereenvoudigen, zodat touroperators en reisbemiddelaars zich kunnen focussen op waar zij echt goed in zijn, namelijk het samenstellen van mooie reizen voor hun klanten. Een samenwerking is dan ook heel voor de hand liggend, we vullen elkaar erg goed aan.
~ Dennis Klompalberts, Founder Desty Travel

VTB gebruikers profiteren direct

Per direct kunnen actuele prijzen, content en google locaties van 950.000 hotels via de Desty koppeling gebruikt worden. Goed nieuws voor de reisorganisaties die al werken met de VTB! Voor de zomer is het boekingsproces al gerealiseerd. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan uitbreiding van het aanbod met autoverhuur en excursies.

Verheugd en trots dat we hiermee reisorganisaties opnieuw verder helpen hun toegevoegde waarde tegen een zo laag mogelijke inspanning te kunnen leveren.
~ ⁠Sander de Rooij, eigenaar TravelSpirit

Wil je meer weten over deze koppeling?

We beantwoorden graag al je vragen, of je nu al klant bent of niet. Stuur een mail naar info@travelspirit.nl of kijk op onze contactpagina voor de andere opties.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl