logo
TravelSpirit

Digitalisering voor kleinschalige reisorganisaties lastig? Niet met TravelSpirit Start.

Wanneer ga je tijd en geld investeren in automatisering? Handmatig werkt het toch allemaal prima? Of kost het je toch te veel tijd en maak je onnodige fouten? En hoe blijf je bij met de moderne ontwikkelingen?Beperkt tijd, beperkt budget

Je slaat klantgegevens op in Excel. Je maakt en verstuurt facturen handmatig. Het werkt prima en om zoveel klanten gaat het nu ook weer niet. Maar stel je voor dat alle klantgegevens centraal bij een klant opgeslagen worden? Wat als de factuur er met een druk op de knop uit gaat? Dat scheelt veel tijd! 
Maar digitalisering kost toch veel geld? En het implementeren van nieuwe software is toch heel complex?

“Met TravelSpirit Start is de professionele travel software van TravelSpirit nu ook bereikbaar voor de kleinschalige reisondernemer.” 

TravelSpirit Start - uitgebreid en betaalbaar

Een uitgebreid pakket aan modules met veel persoonlijke aandacht voor het inrichten en leren gebruiken, dat is TravelSpirit Start. Standaard zijn modules inbegrepen om reisplannen op te bouwen en facturen uit te sturen, natuurlijk met online betaallink. Ook houd je eenvoudig alle gegevens bij van al jouw relaties op één centrale plek en maak je gebruik van geavanceerde rapportagemogelijkheden. Is dat allemaal niet voldoende? Dan zijn er diverse uitbreidingen mogelijk. 

Persoonlijke begeleiding tijdens onze bootcamps

Middels de TravelSpirit Start bootcamps maak je een vliegende start. Samen met enkele collega reisondernemers leer je werken met de verschillende modules. Je gaat direct aan de slag met het inrichten van jouw eigen TravelSpirit omgeving. Zo word je tijdens zes bootcamp sessies en zes online vragen sessies in drie maanden heel gericht klaargestoomd. 

Meer weten over TravelSpirit Start?

Wat kost TravelSpirit Start en wat zit er allemaal in het pakket? Lees verder en heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl