logo

ANIXE

ANIXE is geboren op het snijvlak van technologie en reizen. In dat kader levert het bedrijf geavanceerde oplossingen voor de reisbranche. Het gaat hierbij om SaaS-producten en -diensten voor de toeristenindustrie en daarbuiten. Deze hotel- en luchtvaartoplossingen worden gebruikt door een grote diversiteit aan klanten. Bovendien combineert ANIXE deze services met nauwkeurige bedrijfsanalyses, snelle implementaties, uitstekende klantenondersteuning en technisch advies.

Resfinity Hotel is gespecialiseerd in hotelleveranciers van derden. Dit kan gaan om oplossingen voor versneld zoeken, reageren en export van tarieven en beschikbaarheid. ANIXE ontdubbelt hotels en levert ze gestructureerd op kamerniveau aan. Resfinity Air creëert en onderhoudt op maat gemaakte webinterfaces en boekingssystemen voor de luchtvaartindustrie. Het platform ondersteunt daarmee wereldwijde luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast heeft het uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en een hoge service-uptime. Resfinity Hotel en Resfinity Air zijn beide zijn gericht op groeiende inkomsten.

ANIXE in cijfers

  • De grootste aanbieder van gecachte hotelgegevens ter wereld.
  • 1 miljoen+ unieke hotels wereldwijd;
  • 100+ koppelingen met distributieplatforms, een breed scala aan leveranciers van accommodatie, transfers, activiteiten, aanbiedingen voor autoverhuurdiensten, betalingsproviders enz.
  • 5 miljoen boekingen per jaar;
  • 99,97% uptime;

ANIXE's solide reputatie en baanbrekende technologie is al 20 jaar op de markt. Het trekt nog steeds klanten van over de hele wereld. De visie van ANIXE is om bedrijven met elkaar te verbinden via technologie. Op die manier wordt de weg vrijgemaakt naar duurzame groei.

ANIXE banner.png