logo
Slimme

Slimme “online intake tool” HelloElla nu gekoppeld met TravelSpirit

Met HelloElla genereer je meer leads, verhoog je conversie en verlaag je saleskosten.

De slimme chatbot van HelloElla vervangt de traditionele offerteformulieren van reisorganisaties. Relevante vragen worden gepersonaliseerd op basis van bestemming, profiel van de reiziger en gegeven antwoorden. De online intakes krijgen automatisch een leadscore op basis van data. Door de koppeling tussen TravelSpirit en HelloElla, zijn de klantgegevens, de reiswensen én de leadscore nu direct zichtbaar in het CRM van TravelSpirit.

“Wat ik mooi vind is dat de Slimme Intake een volledig geautomatiseerd gesprek is, en tegelijkertijd heel persoonlijk voelt voor onze klanten. De chats van HelloElla zitten goed in elkaar en zijn helemaal afgestemd op alle verschillende bestemmingen, we krijgen veel enthousiaste reacties van klanten op onze nieuwe werkwijze.”
Rikkert Barendse – Eigenaar Barrio Life

Startup

Meer aanvragen en boekingen

Het beantwoorden van de vragen in gespreksvorm gaat intuïtief.  De potentiële klant kiest het gewenste type accommodatie via afbeeldingen van een hotel, villa, appartement of tent (deze kun je overigens aanpassen op je eigen product). Heeft de klant ingevuld dat hij met het gezin op vakantie gaat? Dan worden de vervolgvragen daarop afgestemd. Is er gekozen voor een specifiek gebied? Dan volgen gerichte vragen over wat men ter plaatse wilt doen. Hier kun je ook je unieke activiteiten en excursies al onder de aandacht brengen. Zo ontstaat bij de potentiële klant, tijdens het beantwoorden van de vragen, al meer commitment voor jouw reisorganisatie. Reisorganisaties die de Slimme Intake gebruiken realiseren meer aanvragen en meer boekingen.

“Standaard offerteformulieren zijn vaak one-size-fits-all. Cruciale data om klanten snel te helpen ontbreekt, maar zodra je veel vragen gaat stellen wordt het voor je klant een hele klus en haken mensen af. De Slimme Intake van HelloElla is een leuke experience en helpt je klant tegelijkertijd om de reiswensen scherp te krijgen. Eindgebruikers waarderen het intakeproces met een 8,9.”
Valborg Korthals Altes, CEO & Co-founder HelloElla.

Onderdeel van het salesproces

De Slimme Intake heeft niet als doel om de reisspecialist overbodig te maken. Het helpt de reisspecialist in het bepalen van de eerstvolgende stap. Eerst nog maar even een paar vragen per email stellen of direct een offerte uitwerken? Ook wanneer je de klant wil bellen voordat je een voorstel maakt zorgt HelloElla ervoor dat je tijdens het gesprek meteen dieper kunt inprikken op de reiswensen en direct heel gericht kunt adviseren. Ook interessant wanneer je nieuwe bestemmingen bent gaan aanbieden. 
De kans dat het salesteam zich op het juiste moment richt op de meest kansrijke leads wordt hiermee vergroot.

Eenvoudig om te starten, probeer gratis

Testen of HelloElla ook voor jouw organisatie werkt is laagdrempelig. Je personaliseert de Slimme Intake eenvoudig voor je organisatie en producten, vervolgens plaats je deze met een “link” op elke gewenste plek op jouw website en je gaat van start. HelloElla is voor veel bestemmingen beschikbaar en de koppeling met het CRM van TravelSpirit is reeds een feit. Je kunt dus morgen al starten! Goed om te weten: je kunt HelloElla een maand gratis proberen.

Samenwerking HelloElla & TravelSpirit

TravelSpirit richt zich zowel op het doorontwikkelen van de eigen software als op het aanhaken van complementaire partners. De koppeling met HelloElla past perfect binnen deze filosofie.

“Net als TravelSpirit heeft ook HelloElla het doel om reisbedrijven efficiënter te laten werken. Met deze koppeling stellen we reisorganisaties, die persoonlijk contact met hun klanten belangrijk vinden, in staat dit persoonlijke contact efficiënter te organiseren.” Erik Frank, sales TravelSpirit. 

Wil je meer weten over deze koppeling?

We beantwoorden graag al je vragen, of je nu al klant bent of niet. Stuur een mail naar info@travelspirit.nl of kijk op onze contactpagina voor de andere opties.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl