logo
Update

Update TravelSpirit 3.0: voor de zomer eerste klanten overzetten

Er is de afgelopen maanden significante vooruitgang geboekt met de migratie naar TravelSpirit 3.0. Tijdens de demo in februari hebben we uitgebreide uitleg gegeven over het migratieproces. We zijn dan ook verheugd om te melden dat we nog steeds op schema liggen.

Bekijk de demo van februari terug

Wat houdt dit migratietraject ook alweer in?

Begin 2023 hebben we voor onszelf een ambitieus plan uitgestippeld. We willen een nieuwe versie van onze software neerzetten die op drie punten fundamenteel beter is dan waar we vandaan komen:

  • Betrouwbaarheid en schaalbaarheid, volledig in de Cloud
  • Gebruiksgemak: sterke verbetering in snelheid + TravelSpirit Support Portal + TravelSpirit Academy 
  • Future proof: sneller meebewegen & voorop lopen in innovatie
“Met de overstap naar TravelSpirit 3.0 kunnen onze klanten rekenen op een top gebruikerservaring in snelheid en stabiliteit. En natuurlijk verbeterde functionaliteiten.” Michiel Stoffels, manager TravelSpirit.

Het overzetten van klanten gaat starten

Het einde van Q2 nadert en daarmee komt ook een belangrijke stap van dit traject in zicht. De komende periode verplaatsen we al onze klanten naar een volledig nieuwe infrastructuur. Ook gaat iedereen werken met de herschreven applicatie die sterk is verbeterd. We streven ernaar om vóór de zomer het eerste deel van onze klanten over te zetten. Uiterlijk op 1 oktober 2023 willen we alle klanten succesvol hebben gemigreerd.

“De vernieuwde versie van onze software (TravelSpirit 3.0) is uitvoerig getest en heeft indrukwekkende prestaties op het gebied van snelheid en stabiliteit laten zien. We kijken ernaar uit om deze voordelen spoedig aan al onze klanten te kunnen bieden.” Barry Nijenhuis, CTO TravelSpirit

Nog even geduld …

Het is een gigantische stap voorwaarts, waarmee we onze huidige en toekomstige klanten beter kunnen ontzorgen op het gebied van slimme en efficiënte software. We vragen nog even geduld van onze trouwe klanten tijdens deze grote stap, die soms met horten en stoten wordt gezet. We doen dit samen, met én voor elkaar.

Roadmap staat bomvol innovatie

Na de zomer zijn we een heel eind, maar we blijven investeren in onze applicatie en de roadmap staat bomvol innovatie. Denk aan een Conversational AI (ChatGPT) integratie in de Visual Tour Builder, een vernieuwde Business Intelligence oplossing met PowerBi CoPiliot en vele kleine features die het leven van onze klanten steeds een beetje makkelijker maken.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl