logo
Update

Update TravelSpirit 3.0: alle klanten draaien op nieuwe omgeving

De overgang naar TravelSpirit 3.0 is voltooid. Alle klanten zijn succesvol gemigreerd naar onze vernieuwde infrastructuur. Een belangrijke stap die ons in staat stelt om nog effectiever te opereren, innovaties sneller door te voeren en toekomstbestendig te blijven.

Na de migratie: focus op stabiliteit en snelheid

Echter, zoals meerdere klanten hebben gemerkt, verliep de reis naar dit nieuwe platform niet zonder uitdagingen. Hoewel we oorspronkelijk een periode van 12 tot 18 maanden voor ogen hadden voor de migratie, werden we door omstandigheden buiten onze macht gedwongen om dit proces in een veel korter tijdsbestek te voltooien. Dit heeft helaas geleid tot momenten van traagheid en instabiliteit in de applicatie - iets wat haaks staat op onze belofte en verwachtingen.

We erkennen de ongemakken en frustraties die dit met zich mee heeft gebracht. Ons team heeft dag en nacht gewerkt en blijft dat doen om de prestaties van TravelSpirit te verbeteren. Elke dag zetten we stappen vooruit, en dankzij jullie geduld, begrip en waardevolle feedback zijn we ervan overtuigd dat we snel de stabiliteit en snelheid zullen bereiken die jullie mogen verwachten.

Hét fundament voor de toekomst

We zijn dankbaar voor jullie voortdurende steun. Dagelijks horen we positieve geluiden over de toenemende stabiliteit en snelheid. Met deze migratie hebben we een fundament gelegd dat ons in staat stelt om altijd stabiel en snel te zijn, flexibeler te opereren en waar gewenst voorop te lopen in innovatie.

Terwijl we blijven werken aan de optimalisatie van ons systeem, zijn we ook verheugd te melden dat de voorbereidingen van TravelSpirit Academy in volle gang zijn. Nieuwe TravelSpirit gebruikers zijn dan in staat om sneller alles uit het systeem te halen. In de komende maanden hoor je hier meer over.

Wat nu al door veel van onze klanten gebruikt wordt, is het Support Portal. Veel praktische tips and tricks op een centrale plek. Maak je hier nog geen gebruik van? Aanmelden doe je eenvoudig door even te mailen naar info@travelspirit.nl.

Volledig nieuwe “front end” in 2024

Nu de achterkant van Travelspirit onder handen is genomen en er een solide fundament ligt, kunnen we gaan nadenken over de voorkant. Een van de speerpunten voor het komende jaar is een volledig nieuwe 'front end' met focus op gebruikerservaring & snelheid. Alle pagina's van TravelSpirit worden onder handen genomen. Een project waar we bij TravelSpirit enorm naar uitkijken en waar we later dit jaar ook een focusgroep (bestaande uit actieve TravelSpirit gebruikers) voor zullen opstarten. Gebruik je TravelSpirit intensief? Kan je goed conceptueel nadenken en lijkt het je leuk om mee te denken over een nieuw ontwerp? Mail dan naar michiel@travelspirit.nl.

Samen blijven we bouwen aan een toekomst waarin TravelSpirit synoniem staat voor snelheid, stabiliteit en innovatie.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je dan hieronder in voor onze e-mail updates

  •  *
    Vul hier je e-mailadres in naam@bedrijf.nl