logo

Webinars

Dit is de webinar tekst onder de titel

Demo: TravelSpirit CRM

Woensdag, 6 oktober 2021 - 8:00
Duur: 1 uur

TravelSpirit CRM gaat verder dan contact management. Het is de spil van jouw organisatie waarin de klant centraal staat. Je kunt interesses van reizigers bijhouden in bijvoorbeeld luxe, avontuurlijke of sportieve reizen, en relatielabels typeren. Denk daarbij aan 'repeater', 'vip' of 'timewaster'.

Je kunt ook onderlinge relaties vastleggen, zoals: 'medereiziger', 'partner', 'travelagent' of 'thuisblijver'. Desgewenst kun je gebeurtenissen registeren in het logboek. Met het bewaren van reisvoorkeuren per afzonderlijke reiziger, wordt de kans vergroot dat de deze een repeater wordt.

Tijdens deze TravelSpirit CRM demo laten wij je graag zien hoe je tijd en geld bespaart en ook nog eens je effectiviteit verbetert.
Lees meer

Demo: Visual Tour Builder

Woensdag, 6 oktober 2021 - 11:00
Duur: 1 uur

Het maken van een reisplan en bijbehorende offerte een hele kluif? Met de VTB behoort dit tot het verleden. In de intuïtieve interface komt alle content samen en kan de prijs als kers op de taart automatisch berekend worden. Meld je aan voor deze demo en ontdek hoe de Visual Tour Builder ook voor jou kan werken.
Lees meer

Demo: MediaSpirit & TravelSpirit Backoffice

Woensdag, 6 oktober 2021 - 14:00
Duur: 1 uur

MediaSpirit is niet alleen handige software om digitale foto’s in te beheren, ordenen en organiseren. Het is ook een heel eenvoudig en intuïtief te bedienen fotobeheerprogramma, waarmee je je afbeeldingen online kunt bewerken.

De TravelPlan BackOffice module stelt je in staat om reisplannen samen te stellen. Dit kan op basis van: bouwstenen, complete voorbeeldreizen, losse elementen (auto, hotel, excursie) of combinaties hiervan.

De mogelijkheden zijn te uitgebreid om hier allemaal op te sommen. In een vrijblijvende demo laten wij je graag meer zien.
Lees meer

Demo: Creëer inzicht in de data van jouw reisorganisatie

Woensdag, 13 oktober 2021 - 12:00
Duur: 30 minuten (na afloop ruimte voor al je vragen)

Ook voor niet TravelSpirit klanten.

Wil jij ook stoppen met het bijhouden van losse Excel lijstjes? Afscheid nemen van maandrapportages, die meer tijd kosten dan ze opleveren? En wil je ook minder sturen op onderbuikgevoel, omdat je de data zo moeilijk 'uit het systeem krijgt'?

Travel Intelligence maakt dit via gebruiksvriendelijke dashboards mogelijk. Tijdens de demo leer je hoe deze krachtige tool, die eenvoudig te koppelen is met vele databronnen, ook voor jouw organisatie kan werken. Real time, op een gebruiksvriendelijke manier inzicht in en grip op je eigen data, zodat je op basis van feiten besluiten kunt nemen.

Deze workshop is bedoeld voor teamleiders, managers én directie. Kennis van PowerBI of data analyse is niet vereist. 
Lees meer